tisdag 13 maj 2014

Vardagsrum

Jag har länge gått och suktat efter denna soffa från mio. Jag har tröttnat på alla svarta biff soffor. En ljus och nätt soffa är det som gäller nu känner jag. Sen hittade jag även det här praktiska soffbordet, så smidigt att bara dra ut det om det skulle behövas. Och till sist har vi fotöljen i en fin retrostil med mina favoritfärger, grått och svart! Dem här 3 är på min önskelista till vårt vardagsrum. 


lördag 10 maj 2014

Fixa snyggt kontor

En sak som jag vill ha är ett kontor/arbetsrum hemma. Där man kan förvara datorn, viktiga papper, pärmar och böcker. Just nu bor vi för litet så allt får finnas i vårt vardagsrum. Men om vi skulle haft ett hade jag inrett med en skön skrivbordsstol, stort skrivbord, roliga förvaringslådor och lite fina tavlor eller bilder. En magnetlist där man kan sätta upp motiverande bilder och ord hade varit en kul detalj!

fredag 9 maj 2014

Hamam handdukar

Semestern börjat att närma sig med storm steg. Som jag tidigare skrivit så älskar vi våra hamam handdukar här hemma. Så jag fick bara lov att köpa två till i härliga sommarfärger. De kommer att användas flitigt hela sommaren kan jag lova. De tar ju ingen plats och torkar fort. Köpte dessa från thira.se.  Nu längtar vi till sommaren och dess äventyr, sena varma sommarkvällar och härliga nattbad!


lördag 3 maj 2014

Ta in naturen

Jag gillar att ta in stenar, snäckor, grenar och kottar att inreda med. Varför inte ta vara på det som finns?

Ett par stenar kan t.ex få en fin plats på matbordet som grytunderlägg eller i badrummet som en tvålkopp. Hittar du någon fin gren kan du låta den pryda din finaste vas eller fungera som krok och lampfot. Har man bara fantasi så kan man hitta på mycket roligt. Jag samlade på mig massa stenar från Gotland sist vi var där och jag använder dem flitigt som grytunderlägg i köket. Sen för några dagar sedan fick några av dem flytta in i badrummet. Det blev riktigt bra tycker jag, här får ni en bild från badrummet. Vad tycker ni?



torsdag 1 maj 2014

Homestyling

Vi har ett vitrinskåp i köket där det på senaste tid blivit att vi ställt upp saker som vi inte fått plats med i köket. Det har sett lite rörigt ut men fungerat.Jag gillar verkligen inte när det ser rörigt ut. Jag vill ha det undanplockat och inte allt för mycket krimskrams. Så jag tog tag i att plocka bort sakerna och ställde bl.a. upp tavla jag köpte från Nordic Design. Less is more och det stämmer verkligen!

Före

Efter