söndag 26 oktober 2014

Köksfönster

Jag är en av dem som nästan aldrig kan hålla växter vid liv. Därför har vårt köksfönster sett så tråkigt ut den senaste tiden. Fick mig ett ryck i helgen, började möblera om, rensa och ta bort gamla inrednings detaljer som jag tröttnat på. Min bonbonjär i form av ett päron fick bli en lampa med hjälp av en ljusslinga. Den gör sig bättre på fönsterbrädan än i vitrinskåpet. Här får ni före och efter bilder. 


fredag 24 oktober 2014

Höst

Nu är det verkligen höst och jag kan inte få nog utav allt ljusmys! Blir en mysig fredag med massa god mat framför tvn. 


onsdag 22 oktober 2014

Äntligen!

Äntligen säger jag! Nu har samlingen börjat. Den lilla skålen fick jag för säkert 5 år sedan av min morfar och långt innan det så föll jag helt pladask för Royal Copanhagens musselmega serie. Nu till födelsedagspresent fick jag min andra skål. Jag har tänkt att jag ska samla på serverings tillbehör så som skålar, serveringsfat, karaff m.m. Det får gärna ta sin lilla tid. Tillslut så kommer samlingen vara komplett. Ska även i framtiden ta mig till Köpenhamn och besöka deras butik. De kommer bli farligt för plånboken, hahaha.

Deras andra serie Elements är lite mer färgglad och jag tror det skulle bli fint att blanda in nån skål med mönster i turkost, lila eller orange. Vi får se vad det blir. Time Will tell!

 

söndag 5 oktober 2014

Bästa från sommarn

Det bästa som vi gjorde här hemma i somras var balkongen. Nu är det snart dax att plocka in allt från balkongen och säga hejdå för det här året och välkomna hösten och vintern!